Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

fredag 15 april 2016

Sustainable future - ta del av den senaste forskningen inom miljö och framtid.

TedXNorrköping bjuder tillsammans med Linköpings universitet in till TedXNorrköpingSalon - Sustainable Future. Välkomna till Visualiseringscenter C (restaurangen) torsdagen 21/4.
Kom och lyssna på forskare från Tema Miljöförändring och Tema Teknik och social förändring som presenterar den senaste miljö-och framtidsforskningen.
Följande forskare deltar under kvällen:
  • Lotta Andersson
  •  Erik Glaas
  • Mattias Hjerpe
  • Martin Hultman
  • Anna Kaijser
  • Tina Schmid Neset...
TedXNorrköpingSalon är ett arrangemang där publiken aktivt får ta del av den senaste miljö- och framtidsforskningen. Publiken kan delta och bidra genom att diskutera sina egna idéer och visioner kring en hållbar framtid med forskarna.
Under TedXNorrköpingSalon bjuder vi även på filmvisningar av Ted Talks - inspirationsföreläsningar om hållbarhet.
Arrangemanget syftar till att utbyta och diskutera idéer kring hållbarhet och framtiden i en avslappnad miljö. Kvällen belyser positiva exempel, visioner och möjligheter kring en hållbar framtid - har du några visioner om framtidens Östergötland?
  • Fri entré
  • Drop-in
  • Mingel: 17:00 - 17:30. Presentationer startar 17:30.
Under hela kvällen erbjuds en prisvärd after work-meny och fika i Restaurang & Café C - en KRAV-märkt restaurang.

 Vid frågor, vänligen kontakta värdarna för evenemanget:
 Emelie Fälton: emefa929@student.liu.se
 Jesper Agrelius: jesag259@student.liu.se

Mer information finns sockså på:
http://www.tedxnorrkoping.com/
I NT: http://nt.se/nyheter/norrkoping/hallbar-forskning-pa-12-minuter-om4089474.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar