Här kan du följa arbetet med utveckling av teknikämnet i Norrköpings kommun.Det kan vara information om utbildningar och kurser, lektionstips och andra saker som rör teknikämnet. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vill du dela med dig av något som ni gör i tekniken på din skola eller förskola, så skicka ett mail till charlotta.nordlof@norrkoping.se och hör också gärna av dig med tips på vad du vill läsa om på den här sidan.

Ett tips är att prenumenera på inlägg i den här bloggen (fyll i din mailadress i fältet här nedanför till höger) så får du ett mail varje gång det kommer ny information här på sidan.

tisdag 19 september 2017

Tips inför studiedagen 5/10

Ta vara på möjligheten att komma och lyssna på en föreläsning med Anna Wirstedt som är biträdande prefekt och universitetsadjunkt på Malmö högskola. Hon har en bakgrund som grundskollärare i matematik, kemi, biologi, fysik och teknik.

På studiedagen den 5/10 kl 13:15 föreläser Anna om kartläggning av nyanländas kunskaper, och just NO och Teknik är Annas område.

Läs mer och anmäl dig på intranätet: https://intranat.norrkoping.se/anstallning/kompetensutveckling/kartlaggningavnyanlandaeleverskunskaper.5.3a08b3a15d3533b4089ae3b.html

Läs om kartläggning av teknik på  https://bp.skolverket.se/web/km_step3_kmtek01/information
Det finns även en film på youtube om just kartläggning i teknik https://bp.skolverket.se/web/km_step3_kmtek01/information 

Känner du igen Annas Wirstedts namn? Det kan bero på att hon är en av författarna till läromedlet Utkik Teknik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar